اشتباهات رایج در طراحی هتل ها – بلاگ تخصصی ساختمان و دکوراسیون یوکا

در اکثر اوقات نقشه های کف، هسته های عمودی به فضایی معادل ۲ تا ۴ دهانه سازه ای نیاز دارد. همین هتل معماری و طراحی مدرن، خوشگل و روشنی دارد. کوچکی فضای عمومی سبب ساز شلوغ به نظر رسیدن همین فضاها می شود. دسترسی به توالتها از نحوه محوطهی عمومی (مثل نصیب پذیرش و یا سالن) قابل قبول نیست. هرچند به جهت صرفهجویی انرژی و حفظ ضروری به حیث می‌رسد که درهمهی قسمتهای یک هتل لامپها و منابع نوری مشابه به کار گرفته شود تا هزینههاکاهش یابد و راندمان عملی بالا رود، البته ضرری که یکنواختی و کسالت بار بودن فضاها در دفع مراجعان تولید می کند فراوان قابل اعتنا است. ارائه غذا به شکل سلف سرویس و بوفه قابل قبول هست ولی در صورت درخواست میهمان سرویس ها میزبانی به طور کامل بایستی ارائه شود. هتلها به طور عمومی شامل چندین اتاق (که نباید از تعداد دست‌کم کمتر باشد)، لابی، پیشخوان و رستوران هستند که هر کدام از همین فضاها هم می بایست به بخشهای ویژه کوچکتری تقسیم شوند. طراحی همین هتل در ۵ طبقه بوده و به بخش های اداری، خصوصی (اتاقها و سوییتها)، تفریحی (رستوران، کافیشاپ، تالار ورزشی، استخر و زمین بازی)، بخش عمومی (لابی، سالن اجتماعات، پذیرش و غیره) و بخش خدماتی که شامل؛ انبار، رخشویخانه، آشپزخانه، اتاق کنترل وخدمات جانبی دیگر میباشد. شکل و شمایل مختص دادن به ساختمان، چهره یی یگانه از هتل می سازد که هدف اول اکثر اوقات سازندگان و معمارانی می باشد که شکل اتریوم را گزینش می کنند، در عین حالا که می دانند این جور نقشه و قرار گرفتن اتاقها در یک طرف از راهروها دستکم کارایی را دارند. آشپزی در هتل استاندارد بالائی از کیفیت را رعایت می کند. علت آن هم همین میباشد که نگرش های در اکنون تحول برخی وقتها بینش های پیشین را به شکل منفصل می دید. پ. هتلهای فرودگاه: این هتل مشابه هتلها است، منتها به مسافرین هوایی سرویس میدهد و لذا بخش پذیرش باید تمام شب مهیا عمل باشد که گاه هم تالار کنفرانس و اجتماع در اختیار کمپانی های در میان المللی قرار می دهد. اگر شما این نوشته آموزنده را دوست داشتید و می خواهید داده ها بیشتری در گزینه طراحی هتل سنتی لطفا از وب سایت ما دیدن کنید.