“خواص سیر” و تاثیرات اعجاب انگیز و مضرات سیر بر بدن انسان

همچنین از حملات قلبی جلوگیری می کند و به رقیق شدن خون کمک می کند و در از بین رفتن لخته خونی نیز تاثیر گذار است. بلعیدن ۱ حبه سیر با آب در صبح از ناراحتیهای قلبی جلوگیری میکند چربی خون را کاهش میدهد متابولیسم بدن را افزایش و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. امروزه با آشنایی بیشتر مردم در رابطه با خواص این سیر، سیر سیاه فروش زیادی پیدا کرده است و در سبد دارویی افرادی که علاقه به درمان های گیاهی دارند، جای سیر سیاه و فشار خون گرفته است. به همین خاطر این نوع سیر خواص بسیار بالای خود را در این مورد نیز نشان داده است. سیر سیاه خواص بی نظیر و شگفت انگیزی دارد. سیر سیاه در کشور های آسیایی مانند ژاپن و تایلند، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. همانطور که گفتیم سیر سیاه از تخمیر سیر در حرارت و رطوبت کنترل شده تولید میشود. هنگامی که سیر تحت تخمیر قرار می گیرد ، نه تنها خصوصیات فیزیولوژیکی سیر تغییر می یابد ، بلکه غلظت ترکیبات فعال زیستی نیز بهبود می یابد در نتیجه ، سیر سیاه از بافت الاستیک و جویدنی و همچنین طعم شیرین و بدون عطر و طعم اهمی سیر برخوردار است . در مقایسه با سیر خام، سیر سیاه دارای رنگ معمولی سیاه، طعم شیرین و بافت جویدنی و بدون بو است.

این سیر از بافت ژله ای خاصی برخوردار است و از نظر مواد مغذی موجود در آن نسبت به سیر معمولی بسیار غنی تر است. نرسیده به رشت، باید بهسمت جاده سراوان تغییر مسیر دهید. چنانچه سفر خود را از تهران آغاز کردید، پس از اتوبان تهران-کرج وارد اتوبان قزوین- رشت شده و نرسیده به رشت، به سمت جاده سراوان، سنگر و سیاهکل بروید. نرسیده به رشت، راهمان را باید کج کنیم و در جاده سراوان، سنگر و سیاهکل پیش برویم. شما می توانید محصول را به سبد خرید اضافه کنید و از طریق پرداخت اینترنتی، خرید سیر سیاه را کامل کنید. هیچ محصولی در سبد خرید نیست. در کاهش استرس و جلوگیری از بیماری های تنفسی مانند آسم نیز بسیار موثر بوده و در فصل سرد سال از سرماخوردگی نیز جلوگیری می کند. بهروزی با اشاره به مزیتهای سلامتمحور این محصول ارزشمند، اظهار کرد: سیر سیاه یک محصول با قدمتی چند صدساله در آسیای شرقی و کشور کره است که از لحاظ ارزش غذایی بسیار شبیه سیر ۷ ساله ایرانی است با این تفاوت که مراحل فرآوری این محصول ارزشمند بهجای ۷ سال طی یک پروسه ۳ ماهه توسط تجهیزات ساختهشده در این واحد تولید انجام میشود و یکی از اهداف ما برای تولید این محصول جلوگیری از خام فروشی محصول سیر و موسیر تولیدی در کشور و تبدیل آن به یک سوپرفود جهانی است و امیدواریم با توجه به کیفیت بالای سیر ایران بتوانیم حضور چشمگیری در بازار داشته باشیم که البته نیاز به فرهنگسازی و اطلاعرسانی ویژهای دارد.

یکی از ویژگی های عرضه این محصول فروش به صورت مستقیم و بدون واسطه بوده که قیمت تمام شده این محصول برای مشتری را بسیار پایین می آورد. این نوع سیر با همان خواص سیر سفید ولی با رنگ تیره و طعمی شیرین و بدون بو است. لازم به ذکر است سیر سیاه بسیار شباهت به سیر ترشی دارد ولی روند تخمیری سیر سیاه بسیار سریعتر و بدون استفاده از مواد افزودنی مانند سیر ترشی که با سرکه فرآوری می شود می باشد. بهترین نوع سیر سیاه دکتر بیز نوع پوست کنده آن می باشد که دلیل خواص بی شمار آن ،کلیه کسانی که نمی توانند سیر خام و دیگر انواع سیر ها را استفاده کنند خوردن این نوع سیر به آنها توصیه میشود. سیر یکی از بهترین گیاهان علفی و گیاهی هست که خواص درمانی متنوع دارد. رطوبتهای معده را از بین می برد که علت خیلی از بیماریهای گوارش مثل نفخ، ترش کردن و سوءهاضمه، همین رطوبتهای زائد سیستم گوارش است.

سیر سیاه خاصیت چربی زدایی و چربی سوزی دارد و چربی های رسوب کرده در عروق و رگ ها را از بین می برد. سیر خام حاوی آنتی بیوتیک طبیعی به نام آلیسین است و باکتری های مقاوم به دارو مانند «MRSA» و «هلیکوباک تر پیلوری» را که باعث زخم معده و سرطان معده می شود از بین می برد. درد مفاصل از جمله بیماری هایی است که می توان با مصرف سیر از آن جلوگیری نمود و به رفع آن کمک کرد. این نوع سیر برای جلوگیری از بیماری های فصلی و بیماری های جدی مانند سرطان نیز مورد استفاده قرار می گیرد. همان طور که در بخش های قبلی این مقاله مطالعه کردید سیر سیاه برای لاغری مورد استفاده قرار می گیرد اما باید بدانید که نباید در مصرف این داروی گیاهی بسیار مفید، زیاده روی کرد چرا که ممکن است اثرات زیانباری را بر فرد مصرف کننده بگذارد در این بخش قصد داریم در ارتباط با نحوه مصرف آن به صورت درست مطالبی را برای شما عزیزان بازگو کنیم.