روش تهیه سس غذاهای دریایی سبز ویتنامی فیله میگو سرتیز با شیر غلیظ شده

این سس غذاهای دریایی سبز ویتنامی دارای یک عنصر است که انتظارش را ندارید: شیر تغلیظ شده شیرین. در ابتدا کمی مشکوک بودم که چند نفر از خوانندگان تماس گرفتند و از من خواستند «سس غذاهای دریایی سبز با شیر تغلیظ شده» را که در حال حاضر در ویتنام رایج شده است، تکرار کنم. بعد از کمی تحقیق و اصلاح به دستور پخت زیر رسیدم.

برای خرید فیله میگو سرتیز تازه از این سایت کلیک کنید.

طعم آن به طرز شگفت انگیزی با طعم های مختلف بسیار خوشمزه است: شیرین، ترش، شور تند و جدیدترین آنها، سرشار از شیر تغلیظ شده. این سس برای هر عاشق غذاهای دریایی مناسب است. به سادگی غذاهای دریایی خود را بجوشانید، کبابی کنید یا بخارپز کنید و این سس را در کناره سرو کنید.

 

سس اصلی از مقدار زیادی فلفل سبز سبز تایلندی استفاده می کند. از آنجایی که من تحمل زیادی برای غذاهای تند ندارم، برخی از فلفل‌های چیلی سبز را با فلفل دلمه‌ای سبز جایگزین می‌کنم، عمدتاً برای رنگ. با این حال، اگر این سس را در قابلمه بپزید (برای نگهداری طولانی تر و قوام غلیظ تر)، فلفل دلمه ای پخته می شود تا شیرینی طبیعی به سس اضافه شود.

 

سس غذاهای دریایی سبز ویتنامی (Muoi Ot Xanh)

1 فنجان درست می کند

 

عناصر

 

20 گرم فلفل چیلی سبز تایلندی (دانه)

70 گرم فلفل دلمه ای سبز (دانه)

75 گرم آبلیمو

شکر سفید گرانول 70 گرم

20 گرم نمک

1/2 قاشق چایخوری MSG (حدود 5 گرم، اختیاری)

3 برگ لیموترش (خارجات را بردارید)

35 گرم شیر تغلیظ شده شیرین

دستورالعمل ها

تمام مواد را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.

اختیاری: برای سس غلیظ‌تر یا ماندگاری طولانی‌تر، سس را در یک تابه کوچک بپزید تا غلیظ شود.