فروش اسید سیتریک

عطر و طعم ترش و ملایم آن، ملازم حیاتی خاصیت خنثی کنندگی و خصوصیت های نگهدارنده، آن را به عنصر محبوب در طیف وسیعی از محصولات از پاراگراف مواد غذایی، نوشیدنی ها، داروها، مواد آرایشی و مواد تمیز کننده تبدیل می کند. از اسید سیتریک برای تهیه گونه های پنیر از پاراگراف موتزارلا، ریکوتا و پنیر معمولی به کار گیری می شود. از آنجا که این ترکیب می تواند به شکل پودر تهیه و تنظیم شود، در صورت تمایل به طعم ترش می توان از آن در غذاهای خشک هم به کار گیری کرد. اسید سیتریک ماده ای بصورت بلورهای غیرشفاف، بی بو و اهمیت مزه ترش و مطبوع است که اشتعال پذیر می باشد. نمک همین ماده را می قدرت با تهیه و تنظیم ظریف pH قبل از کریستالیزاسیون ترکیب مهیا کرد. اسید سیتریک به طور معمول به تیتر محافظ مواد غذایی طبیعی نیز به کار گیری می شود ، اهمیت ارتقاء این ماده به مواد خوراکی، وضعیت خودداری از پرورش باکتری و قارچ می شود و در سرانجام مواد غذایی ماندگارتر شده و زود فاسد نخواهند شد. این ماده به علت خاصیت آنتی اکسیدانی اش، سبب محافظت از سلول ها در برابر مواد شیمیایی ای که DNA را تهدید می کنند می شود. مقادیری از این مواد را در شامپوهای ضد شوره سر برای افزایش درخشندگی و شفافیت اضافه می کنند. نیز کاربرد دارد. اسید سیتریک در آب نبات ترش و پاستیل به صورت پودر سفید، رنگ فاین، همینطور به تیتر نمک ترش شناخته شده می باشد و بعضا از افراد به طور یگانه به جهت تغییر و تحول طعم و مزه، آن را به مواد غذایی خویش طولانی تر می کنند. در واقع استید سیتریک به عنوان حافظ در صنعت های غذایی به فعالیت می رود، نیز چنین جهت طعم دادن و ترش نمودن محصولات غذایی و نوشیدنی ها از قبیل ترشیجات، آبلیموها، لواشک ها، آبنبات ها، نوشابه ها، نوشیدنی ها و آجیل های تفت داده شده و … در آب فراوان محلول می باشد و یک محلول مزه ترش و اسیدی می دهد. اسید سیتریک یک محافظ نسبتا شایع میباشد که برای مواد غذایی کنسرو شده به کارگیری می شود. همین ترکیب به تیتر یک ماده ضد عفونی کننده و تمیز کننده عمومی برای از فی مابین بردن لک ناشی از صابون، لکه های آب سخت، آهک و زنگ زدگی به شکل تجاری به فروش می رسد. در صورتی که دو یا این که تعدادی ماده، حساس هم شباهت داشته باشند، برای این که آن مواد و کاربرد های آنها را به طور ظریف شناسایی نماییم می بایست سراغ تفاوت های آنها برویم و به‌این شکل هر ماده ای را به طور اسید سیتریک خشک فاین ظریف شناسایی کنیم.