کاربرد اسید آسکوربیک

کاپیتان جیمز کوک قبلاً حساس بردن خدمه خویش به جزایر هاوایی و بدون از دست دادن هیچ یک از افرادش در گزینه عقب ، مزایای حمل “کروت ترش” را نشان داده بود. مطالعات بعدی در مورد رژیم های غذایی سنتی یوكون اولیه ملل ، دنه ، اینوئیت و متیس از شمال كانادا نشان اعطا کرد كه مصرف روزانه اسید آسکوربیک آنان بین 52 تا 62 میلی گرم در روز است. می بایست از مصرف مکمل های حاوی ویتامین C یا این که سایر ویتامین های آنتی اکسیدان نظیر بتاکاروتن یا این که ویتامین E قبل یا این که بعد از آن از آنژیوپلاستی جلوگیری کنید، زیرا ممکن است بر فرایند بهبودی آنها تأثیر بگذارد. در سال 1957، جی جی برنز نشان داد که بعضی از پستانداران به اسکوربوت اصلی میباشند زیرا کبد آنان آنزیم l- gulonolactone oxidase ، آخری زنجیره چهار آنزیمی که اسید آسکوربیک را سنتز می نماید ، تولید نمی کند . وی بعداً این نظریه را مطرح كرد كه انسان دارای یك جور جهش یافته از ژن رمزگذار l- gulonolactone oxidase است. بخش اعظم جانداران توان ساختن همین ویتامین را در تن دارا هستند ولی انسان ­ها می بایست این ویتامین را اهمیت مصرف منابع آن، اسید اسکوربیک گرید دارویی به دست بیاورند. همین غذاها شامل لیمو ، لیمو ، پرتقال ، کلم ترش ، کلم ، مالت و سوپ قابل حمل بود. در سال 1928 ، همین به عنوان “C محلول در آب” نامیده می شد ، اگر‌چه ساختار شیمیایی آن مشخص نشده بود. در سال 1907 یک نوع حیوانی آزمایشگاهی که به شناسایی فاکتور ضد کوربوتیک یاری می کند ، توسط پزشکان نروژی Axel Holst و Theodor Fr wholich کشف شد ، که زمان مطالعه بری بری کشتی ، به رژیم غذایی آزمایشی خود از خوکچه های هندی تغذیه می کرد و متعجب بود که پس از آن اسکوربوت به جای استفاده از بری بری خوشبختانه ، این نوع اسید آسکوربیک خود را ساخت نکرد ، در حالی که موش ها و موش ها ساخت می کنند. در سال 1845 ، به جای آن در کشتی های هند غربی آب آهک تهیه و تنظیم شد و در سال 1860 در سراسر نیروی دریایی سلطنتی از آب آهک به کارگیری شد و باعث شد آمریکایی ها از لقب “limime” به جهت انگلیسی ها به کارگیری کنند. درصورتیکه شما هر جور سوالی در ارتباط اساسی کجا و روش به کار گیری از اسکوربیک اسید شیمی دارید، می توانید اهمیت ما در برگه وب تماس بگیرید.