آشنایی با انواع قهوه + خواص و فواید قهوه برای بدن و سلامتی

برنج قهوه ای سه برابر برنج سفید فیبر دارااست و در مقایسه اهمیت برنج سفید دیرتر پخته می شود اما طعم و عطر خوبتر و لذیذ تری دارد.برنج قهوه ای برخلاف برنج سفید، روند آمادهسازی رایج را طی نمی کند به این عامل اجزای سالم و مغذی خویش را محافظت کرده است؛ زیرا روند آمادهسازی که برنج قهوه ای را تبدیل به برنج سفید میکند، بها غذایی برنج را از بین میبرد. دکتر کارولین رایچرت از کالج «بازل» در سوئیس گفت: نتیجه های همین مطالعه الزاما به این مفهوم وجود ندارد که مصرف کافئین بر مغز تأثیر منفی داراست اما مصرف روزانه کافئین به وضوح بر روی عملکرد شناختی تأثیر می گذارد که این مسئله خویش راستا مطالعات بیشتری را مهیا می کند. برای تولید چنین محصولی، وقتی که برنج را در وضعیت شلتوک (شلتوک به پوسته سلولزی روی دانه های برنج گفته می شود که پوسته رشته رشته دیگری را نیز زیر خویش جای داده است) از مزرعه برداشت می نمایند پیش از انقطاع کردن شلتوک از دانه برنج، آن را اهمیت آب داغ یا این که بخار آب، قدری حرارت می دهند. مطالعات نشان می دهد که فیبر موجود در برنج قهوه ای به بهبود هضم طعام امداد می کند، خطر ابتلا به کولیت را کاهش داده و سبب سلامت دستگاه گوارش می شود. خلاصه: مطالعات مشاهدهاي اکثری نشان می دهد خطر ابتلا بـه دیابت مدل ۲ در افرادی کـه قهوه مصرف می کنند، بسیار پایین اسـت. این رابطه هم مثبت و هم متعلق به دز است، به این مفهوم که هر چه قهوه بیشتری بنوشید، خطر CVD عمده قهوة غواتيمالا خواهد بود. دارای همین حساب می قدرت گفت که این پروسه پیش پخت شدن برنج های قهوه ای منجر اکثر شدن مقدار املاح و ویتامین های آنان نسبت به برنج های سفید می شود. مکانیزم اولیه کافئین در مغز مهار یک انتقال دهنده عصبی به نام آدنوزین(Adenosine) است، با مهار شدن آدنوزین، کافئین سبب ساخت اکثر بقیه انتقال دهنده های عصبی نظیر دوپامین(Dopamine) و نوراپی نفرین(Norepinephrin) می گردد و دارای این عمل منجر بهبود اخلاق و رفتار و خوی، افزایش نشاط و زمانه واکنش مغز، تقویت حافظه و هوشیاری می گردد، در همین حوزه تحقیقات بخش اعظمی صورت گرفته و این اثرات تماما ثابت شده اند، قابل ذکر است همین اثرات آنگاه از تعدادی ساعت مصرف قهوه از فی مابین می روند و اثر گذاری آن ها ماندگار نمی باشد.